Microneedling-behandlinger kan bli kvitt arr i ansiktet. Huden din mister elastin og kollagen med tiden og blir mer sårbar for arrdannelse. Arr kan føre til at selvtilliten din synker og kan ha stor innvirkning på livskvaliteten din. Et arr er blant de vanligste typene av akne vulgaris som dannes i ansiktet og kan alvorlig lamme en persons sosiale liv. Arr kan fjernes gjennom microneedling, en av de mest effektive metodene for å redusere fine linjer og rynker. En kombinasjon av kollagen og elastin reduserer urenheter, hudfortynningsproblemer og arr ved å bygge nytt kollagen og elastin.

En kosmetisk prosedyre kalt kollageninduksjonsterapi (CIT) innebærer å punktere huden med bittesmå, sterile nåler for å redusere arrdannelse. Behandling av arr med denne modaliteten. I denne enheten punkterer flere nåler huden på en kontrollert måte. Helingsprosessen starter etter at kroppen møter en punktering og starter helingsprosessen, som fremmer dannelsen av kollagen og elastin – to strukturelle proteiner som gir jevn og ungdommelig hud. Denne prosedyren innebærer å rulle en liten håndholdt enhet dekket med mange små nåler tett sammen. Nålene på enheten lager bitte små hull uten å skade epidermis når de ruller rundt huden.

Det tar vanligvis mellom 5 og 6 økter før arr fjernes fullstendig via microneedling.

Prosedyren bidrar til å få naturlig fasthet og redusere fine linjer i ansiktet. Arr kan fjernes med denne helingsprosessen i enhver hudtype, enten den er tynn eller sensitiv.


Sjekk ut disse Micro Needling-fordelene

Det sies at microneedling for arr kan forbedre hudens tekstur. Prosedyren hjelper med å visne flekker og arr, noe som resulterer i feilfri, aknefri hud.

Arrdannelse er forårsaket av en unormal dannelse av kollagen, som er i stand til å bryte opp arrvev og produsere elastin og kollagen, noe som fører til sunn hudvekst.

Prosedyren forbedrer hudens fasthet og reduserer fine linjer, og forynger dermed huden.

Microneedling er en effektiv, reproduserbar og konsekvent måte å behandle sår på.

Når det gjelder behandlinger for atrofiske hvite arrdannelser, hudoppstramming, strekkmerketerapi, akneheling og rynker, har mikroneedling vist seg å være den beste metoden. Hudlegen bruker spesialutstyr for å gjenopprette gløden og glansen til huden din.