Microneedling kan redusere strekkmerker… Hvis kroppsformen din plutselig endrer seg, enten det er på grunn av raskt vekttap eller vektøkning, graviditet eller andre årsaker, kan du utvikle strekkmerker. Fjerning av strekkmerker kan være svært vanskelig når de først vises. Strekkmerker kan bli tydeligere når huden er solbrun, uansett hvor bleke de er mesteparten av tiden. Det er mange mennesker som føler at strekkmerker er stygge og vil ha dem fjernet. Til tross for det store utvalget av kremer, geler og hjemmemedisiner som lover å redusere utseendet til dette merket, er svært få så effektive som brukerne ønsker. Noen behandlinger fungerer imidlertid bedre enn andre, og microneedling er et alternativ for folk som ønsker å skjule merkene sine.

Ved hjelp av micro needling forynges huden og ser jevn og jevn ut. Mange av mine pasienter oppnår de resultatene de ønsker etter én økt;men det er noen som vil kreve en oppfølgingsøkt. Resultatene vil også merkes mye raskere enn de ville vært hvis du brukte kremer eller lotioner over en lengre periode.

Et område som behandles vil være nummen med bedøvende gel før mikronåling begynner, så prosedyren vil være praktisk talt smertefri, selv om noen pasienter kan føle seg litt ukomfortable under prosedyren. Info: meso terapi. Utøvere administrerer behandlingen ved bruk av en spesiell pennanordning, som ledes over det berørte området av utøveren. Det skaper bittesmå stikksår på huden som er designet for å øke kollagenproduksjonen. Kollagenproduksjonen vil øke i de berørte områdene, noe som resulterer i tykkere, fyldigere hud.

Når hudens mikronåleprosedyre er fullstendig grodd, vil den se mye jevnere og mer ungdommelig ut enn den gjorde da den var dekket med fremtredende strekkmerker. Denne prosedyren er den ideelle måten å fjerne disse merkene permanent med bare én behandling for mange kandidater. Til tross for at denne prosedyren ikke passer for alle, kan den være til nytte for mange forskjellige mennesker som har strekkmerker. Din hudpleieekspert kan hjelpe deg med å finne ut om du vil være en god kandidat for denne typen behandling.